Dnes je ten slavný den, kdy slavíme výročí jednoho měsíce od umístění počítadla registrovaných a autorizovaných uživatelů v levé části záhlaví našeho milovaného komunitního webu signály.cz. (Více o registraci a autorizaci zde.)

10. června 2008 zde bylo 7530 registrovaných uživatelů, z toho 2042 autorizovaných. K dnešnímu 10. červenci 2008 je registrovaných 8214, z toho autorizovaných 2103, jak se můžete sami přesvědčit, během dne to pravděpodobně ještě trochu povyleze. U registrovaných se jedná o nárůst za jediný měsíc o 9%, což rozhodně není málo. U autorizovaných o 3%, což je také slušný výsledek, vzhledem k tomu, že se nekonala žádná hromadná akce, na které by se autorizovalo. Zní to jen jako hloupá čísla, když si ale uvědomím, že to je 684 nových lidí, kterým mohly signály.cz pomoci na cestě k Bohu, hned je mi radostně. Z 8214 uživatelů je jich 1837 přihlášených do signálského společenství  některé z křesťanských církví (do nich se lze přidat zde).

Jak jistě víte, 18. - 20. července se koná setkání české a slovenské mládeže ActIv8 na Velehradě, kde bude také možnost registrace a autorizace na signály.cz.

Pročež vyhlašuju soutěž:

Zkuste si tipnout, kolik bude na signály.cz registrovaných a kolik autorizovaných uživatelů ke dni 1. srpna 2008 (půlnoc z 31. 7. na 1. 8.). Lze očekávat, že noví uživatelé nám nepřibydou jen na samotném setkání na Velehradě, ale i krátce po něm, jak se bude o signály.cz šířit zvěst mezi kamarády po návratu ze setkání (a doufám, že taky budete šířit a šířit).

Vyhrávají tedy dva lidé: ten, kdo si nejpřesněji tipne celkový počet registrovaných uživatelů a ten kdo si nejpřesněji tipne celkový počet autorizovaných uživatelů (včetně stávajících). Při rovnosti tipů rozhoduje los.

Pozor, tipovat můžete pouze do 17. července, a to jen prostřednictvím komentářů k tomuto blogu.

Co bude za odměnu ještě nevím, musím něco teprve vymyslet:-)