Tak tu máme půlnoc z 31. 7. na 1. 8. a s ní výsledky naší tipovací soutěže. Do 17. 7. jste mohli tipovat kolik bude k tomuto okamžiku na signály.cz registrovaných a kolik autorizovaných uživatelů. K dnešní půlnoci jich tedy je 9523 zaregistrovaných a 3043 autorizovaných.

Celkem se do soutěže zapojilo 22 tipujících (článek však má 255 přečtení). Nejnižší tip na počet registrovaných byl 9271, nejvyšší pak 13276. Nejnižší tip na počet autorizovaných zněl 2250, nejvyšší 6856. 

Pouze dva z 22 tipujících odhadovali počet registrovaných nižší než je dnešní realita, všichni ostatní tipovali příliš vysoko. U tipů na počet autorizovaných je situace mnohem vyrovnanější: 9 tipovalo méně a 13 více než je skutečný stav k dnešní půlnoci.

A kdo že jsou ti výherci? Číslu 9523 se se svým tipem 9508 registrovaných uživatelů nejvíce přiblížila sestra Nikodéma, které tímto gratuluji a píšu o odměně. U autorizovaných je situace trochu úsměvná, protože nejbližší k 3043 autorizovaným byl můj tip 2999. Pročež odměnu dostane druhý v pořadí, kterým byl Michal se svým tipem 2828 autorizovaných. Blahopřeji rovněž.

Děkuji vám všem, kteří jste se do soutěže zapojili a také děkuji všem těm, kteří se od vyhlášení soutěže 10. července zaregistrovali či nechali autorizovat. Za těchto 21 dní vás byl naprosto neuvěřitelný počet: 1309 nově zaregistrovaných (tzn. nárůst o 16%) a 940 autorizovaných, což je za těch 21 dní nárůst o neuvěřitelných 45%. Tedy prakticky cca třetina všech autorizovaných uživatelů byla autorizována během těchto 21 dní. Rozhodně tedy nesmutněme, pokud jsme k dnešní půlnoci očekávali vyšší čísla. Tento skutečný nárůst je ve skutečnosti ohromný. Poděkování patří také všem, kteří během ActIv8 i všech jiných akcích v této době pomáhali s propagací, registrací a autorizací.

Někteří možná očekáváte, že teď vyhlásím novou soutěž, třeba do začátku školního roku, nebo do Vánoc nebo tak. Nic takového nevyhlásím, ale nabízím vám, abyste si každý z vás dali své osobní předsevzetí, kolik lidí do začátku školního roku, do Vánoc, nebo třeba každý měsíc na signály.cz přivedete. A přeju vám i nám a modlím se za to, aby se nám tahle předsevzetí podařilo úspěšně plnit.

Děkuji.